Bolle til Kenwood kjøkkenmaskin

Ekstraskål til Kenwood
Det er ikke ofte en skål fra Kenwood blir ødelagt, enten den er i plast, stål eller glass for de er solide og holdbare med tykt gods, alle tre typer, men det er andre grunner til å skaffe seg en ekstra bakebolle.

Kenwood bolle, røreskål, skål, bakebolleFor det finnes en del retter/oppskrifter hvor det er behov for å røre sammen to ulike ingredienser enten det er en kake som skal bygges lagvis eller om du lager deig i en og fyll i en annen. Da er det praktisk å ha en ekstra bolle til kjøkkenmaskin stående. Som sagt du får både plastbolle, stålbolle og glassbolle. Selv foretrekker jeg stål, fordi de virker utrolig solide, men jeg har vel heller ikke hørt at glassboller fra Kenwood har sprukket eller blitt knust, så det er sikkert like bra. Jeg er mer skeptisk til plast, jeg føler at de er vanskelige å få 100% rene, og det er veldig viktig når du lager marengs f.eks. det skal veldig lite fett til før den blir «flat».

Har du stålbolle fra før kan du selvsagt kjøpe plastbolle som en bolle nummer to, for den er 2-300 kroner billigere, men jeg ville ikke kjøpt enda en plastbolle om jeg hadde plast fra før.

Noen av de vanligste bollene:
Kenwood AT550 glass-skål (Passer til Kenwood Chef, ikke Major og Chef XL)

Kenwood Chef Elite XL KAT621SS

Plastbolle til Kenwood Major

Stålbolle til Kenwood Kmix

KAT811S, Stålbolle til Kenwood Chef XL Titanium (med praktiske hanker)

Kenwood Bolle til Cooking Chef (til modellene KM070 og KM080, de som kan koke i bollen)

Flere boller til kjøkkenmaskiner, også andre merker enn Kenwood

Er du usikker på om den nye bollen vil passe til din kjøkkenmaskin? Google typebetegnelsen på bollen, f.eks. AT550 i kombinasjon med navnet på kjøkkenmaskin. Eller klikk på en av linkene over og send spørsmål til kundeservice i nettbutikken