Kenwood pastamaskin/pastarulle

Pastamaskin til Kenwood kjøkkenmaskin. Tagliatelle, lasagne, makaroni

Kjøp pastaskjærer til Kenwood

Du får flere pastamaskiner for Kenwood sine kjøkkenmaskiner.
A970 (også kallt A970A) lager plater som kan brukes til lasagne, cannelloni og ravioli eller du kan strimle platene med kniv til taglitelle.

Kenwood A974 lager spaghetti, type englehår

Pastakutter for trenette pasta
Modellen Kenwood KAX983ME lager pastatypen trenette og den passer til de aller fleste Kenwood kjøkkenmaskiner. Du finner trenette-valse her


Se alle pastamaskiner av type “valse”

(Følgende typermed typebetegnelser: KAX973 (trenette) KAX99 (lasagneplater), KAX982 (tagliolini) KAX981ME (fettucine), KAX980ME (pastaplater), KAX972 (tagliolini)

Kenwood pastapresse/pastakvern

Pastapresse KenwoodKenwood har også en helt annen løsning for å lage pasta med kjøkkenmaskin. Den består i å presse pastadeig gjennom hull med ulik form. Ett redskap som minner om kjøttkvernen monteres i kraftuttaket foran på maskinen (som vist på bildet). Pastadeig has i hullet på toppen og så presses pastaen ut i hullene foran. Legg merke til den lille “giljotinen” helt foran. Den brukes til å kutte pastaen i riktig lengde. Det fine med denne løsningen at du kan kjøpe ulike hullskiver for en forholdsvis rimelig penge og lage ulike typer “makaroni”

Mer info om/kjøp pastapresse (passer både til kMix og Chef)

Kjøp former/skiver som passer til pastapressen

Dersom du allerede har kjøttkvern, finnes det også en billig løsning som funker. Det er en kakesprøyte i form av en plate med hull som skrues fast i kjøttkvernen og spruter ut deig i ulike former. Bruks både til kjeks/småkaker og kransekakestenger. Ikke original Kenwood, men den passer. Du finner kakesprøyte her

Kenwood KAX700PL Spiralizer

Har strengt tatt ikke noe med pasta å gjøre, men det er ett redskap som strimler opp f.eks. gulrot slik at det ligner på pasta og kan kokes som pasta. Bruksområdene er mange og den kan også brukes til pynt og råkost.

Se nærmere på Kenwood Spiralizer